Του πέρασαν χειροπέδες μόλις πάτησε πόδι στην Κύπρο - Τον αναζητούσαν για υπόθεση πλαστογραφίας διαβατηρίων και τραπεζικών καρτών

Του πέρασαν χειροπέδες μόλις πάτησε πόδι στην Κύπρο - Τον αναζητούσαν για υπόθεση πλαστογραφίας διαβατηρίων και τραπεζικών καρτών

Συνελήφθη την Κυριακή στην Πάφο, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 41 ετών, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πλαστογραφίας διαβατηρίων και τραπεζικών καρτών.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από την EUROPOL Γερμανίας, τον Ιούνιο, 2018 και ανέφερε ότι ο 41χρονος είχε συλληφθεί στη Γερμανία για υπόθεση πλαστογραφίας τραπεζικών καρτών και ότι υπήρχαν στοιχεία για διαμονή του σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Κύπρο, όπου ζητείτο να γίνουν εξετάσεις από τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Στις 26 Ιουνίου, 2018, βάσει δικαστικού εντάλματος, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν δέκα διαβατήρια, μεγάλο αριθμό κινητών τηλεφώνων, οκτώ ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συσκευή εκτύπωσης τραπεζικών καρτών και άλλα αντικείμενα, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 2, ημερομηνίας 28/06/2018, σχετικό).

Τα ανευρεθέντα κατακρατήθηκαν για σκοπούς εξετάσεων, ενώ εναντίον του 41χρονου, ο οποίος είχε αναχωρήσει από την Κύπρο τον Μάρτιο, 2018, εκδόθηκε δικαστικό σύλληψης.

Λίγο μετά τις 1.00 τα ξημερώματα σήμερα, αφού ο 41χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, με πτήση από χώρα της Ευρώπης, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στον χώρο διαβατηριακού ελέγχου, με το δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του.

Στη συνέχεια το πρωί της Κυριακής, ο 41χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE