Ανέκοψαν όχημα τα ξημερώματα - Βρήκαν ναρκωτικά και...μαχαίρια - Χειροπέδες σε ζευγάρι

Ανέκοψαν όχημα τα ξημερώματα - Βρήκαν ναρκωτικά και...μαχαίρια - Χειροπέδες σε ζευγάρι

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, σήμερα στις 2:45 τα ξημερώματα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου στην περιοχή Πέγειας ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 54χρονο, με 41χρονη ως συνοδηγό.

Σε έρευνα που έγινε στην τσάντα της γυναίκας εντοπίστηκε μικρή ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη καθώς και πέντε μαχαίρια με σταθερή λεπίδα που καταλήγουν σε μυτερή άκρη και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία. Η 41χρονη συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και μαχαιροφορίας.

Όσον αφορά τον 54χρονο εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ που του υποβλήθηκε ήταν θετικός. Τα δύο πρόσωπα τελούν υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE