Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό - Απουσιάζει στο εξωτερικό ο ιδιοκτήτης

Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό - Απουσιάζει στο εξωτερικό ο ιδιοκτήτης

Φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λεμεσό ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα στην περιοχή της Γερμασόγειας θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ με το πρώτο φως της μέρας μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν της έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς..

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της οικίας απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».