ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία στη Λεμεσό για πλαστογραφία – Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία στη Λεμεσό για πλαστογραφία – Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία αναζητεί ένα πρόσωπο, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 06/03/2020-21/09/2020.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE