Σαράντα καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις σε ένα 24ωρο στην Πάφο

Σαράντα καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις σε ένα 24ωρο στην Πάφο

Σαράντα καταγγελίες, οι οποίες στη μεγάλη τους πλειοψηφία αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ακολούθως για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και οι υπόλοιπες μικρές τροχαίες παραβάσεις, έγιναν στην Πάφο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, 40 οδηγοί τροχοφόρων καταγγέλθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, μεγάλος ήταν και το βράδυ του Σαββάτου ο αριθμός οδηγών στην πόλη της Πάφου που εντοπίσθηκαν να οδηγούν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου δώδεκα  οδηγοί, εντοπίσθηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης ενώ ένας οδηγός  ήταν θετικός σε νάρκοτεστ. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκαν άλλοι 14 οδηγοί να είναι θετικοί σε αλκοτέστ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.