Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Πελένδρι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Πελένδρι

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή της κοινότητας Πελενδρίου, της επαρχίας Λεμεσού, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με την εφαρμογή του σχεδίου «Ίκαρος 2».

«Η δασική πυρκαγιά στο Πελένδρι είναι υπό πλήρη έλεγχο. Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για τη γρήγορη κατάσβεση της ήταν η έγκαιρη ανίχνευση της», αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση στο twitter ο διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:44 και για την κατάσβεση της επιστρατεύτηκαν πέραν των 15 οχημάτων καθώς και πτητικά μέσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση που κατέκαυσε η φωτιά.

*Φωτογραφία αρχείου

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE