Συνεχίζει το «θρίλερ»: Έρευνα της Αστυνομίας για ποινικά αδικήματα στη συναυλία στο Τσίρειο

Συνεχίζει το «θρίλερ»: Έρευνα της Αστυνομίας για ποινικά αδικήματα στη συναυλία στο Τσίρειο

Συνεχίζει «θρίλερ» με τη συναυλία Αργυρού στο Τσίρειο όπου το πάνω διάζωμα είχε γεμίσει ενώ είχε εκδώσει πιστοποιητικό ασφάλειας για το Τσίρειο για περιορισμό της χωρητικότητας στα άνω διαζώματα στο 50%.

Εικόνες από τη συναυλία του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού στο κατάμεστο Τσίρειο προκάλεσαν την οργή ποδοσφαιρικών ομάδων και οπαδών ενώ τέθηκαν ζητήματα ως προς το θέμα ασφάλειας και πληρότητας των κερκίδων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ξεκίνησαν έρευνες απο την Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE