Με ελλείψεις εκπαιδευτικών το πρώτο κουδούνι – Τι θα γίνει με το ζήτημα των κλιματιστικών – Δείτε βίντεο

Με ελλείψεις εκπαιδευτικών το πρώτο κουδούνι – Τι θα γίνει με το ζήτημα των κλιματιστικών  – Δείτε βίντεο

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου για Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές, ενώ σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστα Χατζησάββα υπάρχουν μικρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», σήμερα υπήρξε μια σειρά προετοιμασιών εκ μέρους των καθηγητών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των κλιματιστικών.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, επισημαίνοντας ότι πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020 εξαγγέλθηκε από τον Υπουργό Παιδείας η τοποθέτηση κλιματιστικών στα σχολεία δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Τόνισε μάλιστα ότι οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αναγκαία την τοποθέτηση κλιματιστικών στις αίθουσες διδασκαλίας.

Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του Alpha Κύπρου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE