Χωρίς φάρμακα ασθενείς με σπάνιες παθήσεις - Μένουν εκτεθειμένοι , δεν εξασφαλίστηκε κονδύλι

Χωρίς φάρμακα ασθενείς με σπάνιες παθήσεις - Μένουν εκτεθειμένοι , δεν εξασφαλίστηκε κονδύλι

Χωρίς φάρμακα φαίνεται ότι μένουν ασθενείς όπως καταγγέλλει η Παγκύπρια Συντεχνία Σπάνιων Παθήσεων.

Ενα διαχρονικό πρόβλημα, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει λυθεί. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠαΣΣπ, Πάμπος Παπαδόπουλος στην εκπομπή "Alpha Καλημέρα" , "Το πρόβλημα των φαρμάκων είναι από τους πλέον βασικούς πυλώνες μέσα στο σύστημα υγείας. Επιτέλους, αυτές οι φαρμακευτικές αγωγές να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο σύστημα."

Συγκεκριμένα προκύπτει πρόβλημα με τα ονομαστικά αιτήματα για αγωγή , αφήνοντας εκτεθειμένους ασθενείς. Όπως αναφέρει δεν έχει εξασφαλιστεί κονδύλι για θεραπείες καρκινοπαθών ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που λειτουργεί η Συμβουλευτική Επιτροπή Φαρμάκων. Αναφέροντας ότι το σύστημα θα πρέπει, εκ των πραγμάτων, να μην αφήνει εκτεθειμένο κανέναν ασθενή ειδικά σε καινοτόμες θεραπείες.

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE