Απίστευτο ξύλο σε συναυλία του Snik - Καρέκλες, μπουνιές, μπουκάλια και αίματα

Απίστευτο ξύλο σε συναυλία του Snik - Καρέκλες, μπουνιές, μπουκάλια και αίματα

Μπουνιές, σκαμπό, καρέκλες και διάφορα άλλα αντικείμενα έγιναν «πολεμοφόδια» στα χέρια του γνωστού ράπερ Snik και της παρέας του σε άγριο καβγά που ξέσπασε σε κλαμπ της Κατερίνης.

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο Snik είχε προγραμματισμένο live σε γνωστό κλαμπ στην παραλία της Κατερίνης και μάλιστα από νωρίς είχε ανεβάσει εικόνα όπου μαζί με την παρέα του έτρωγαν σε μαγαζί της περιοχής.

Λίγες ώρες αργότερα όμως το μενού είχε... μπουνιές καθώς η εμφάνισή του έγινε κάτι παραπάνω από ροντέο καθώς δεν συνεπλάκησαν απλά πελάτες του κλαμπ, αλλά συμμετείχε κανονικά και ο ίδιος στον καβγά που ξέσπασε.

Το μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γεμίσει από νεαρά παιδιά που απολάμβαναν τα κομμάτια του, όμως κάποια στιγμή η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα.


Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα social media, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Από εκεί και πέρα ξέφυγε η κατάσταση.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο... στρατόπεδα. Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Άρχισαν λοιπόν να πέφτουν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος είχε πάρει ακόμα και μία καρέκλα για να χτυπήσει κάποιον που είχε βάλει στο... μάτι. Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE