Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης κάνουν διακοπές στην Ισλανδία - Δείτε βίντεο

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης κάνουν διακοπές στην Ισλανδία - Δείτε βίντεο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ζουν στιγμές ευτυχίας κοντά στα δύο δίδυμα κορίτσια τους που πριν από περίπου έναν χρόνο ήρθαν στη ζωή.

Εδώ και αρκετό καιρό η οικογένεια Τανιμανίδη απολαμβάνει το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα. Το ζευγάρι που έχει μεγάλη αδυναμία στα ταξίδια φροντίζει όποτε βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει διάφορες εξορμήσεις και να εξερευνά προορισμούς.
Αυτή τη φορά οι δυο τους βρέθηκαν εκτός συνόρων και συγκεκριμένα ταξίδεψαν μέχρι την Ισλανδία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE