Ντομπρόβσκις: Είναι ντροπή που δεν πήραμε χθες τις προτάσεις της Ελλάδας

Ντομπρόβσκις: Είναι ντροπή που δεν πήραμε χθες τις προτάσεις της Ελλάδας

Ο... σκληρός της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ZDF, έστειλε νέο μήνυμα προς την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος και σημείωσε: «Είναι ντροπή ότι δεν λάβαμε χθες στο Eurogroup τις νέες προτάσεις της Ελλάδας. Καταντάει γελοίο, ας ελπίσουμε πως σήμερα το πρωί θα τις έχουμε στα χέρια μας».

Για το «καυτό» θέμα των μεταρρυθμίσεων, ο κ. Ντομπρόβσκις εξήγησε: «Η Ελλάδα πρέπει να επιβιώσει πρώτα και στη συνέχεια να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, αλλά για να επιβιώσει πρέπει να ανοίξουν οι τράπεζες. Απαιτείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Η Ελλάδα πρέπει να έχει μια συνολική στρατηγική για τη σταθερότητα και όχι απλώς ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων».

Για να καταλήξει: «Η Ελλάδα πρέπει να δει τι έκαναν άλλες χώρες. Σε αυτές τα προγράμματα διάσωσης απέδειξαν πως οι μεταρρυθμίσεις μπορούν να λειτουργήσουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: