Απίστευτο έγκλημα στο Μαυροβούνιο: 34χρονος σκότωσε 11 άτομα μετά από οικογενειακή διένεξη

Απίστευτο έγκλημα στο Μαυροβούνιο: 34χρονος σκότωσε 11 άτομα μετά από οικογενειακή διένεξη

Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του Μαυροβουνίου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη γειτονιά Τσέτινιε της βαλκανικής χώρας.

Εκεί, ένας 34χρονος ονόματι Vučko Borilović, μετά από οικογενειακές διενέξεις, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως γύρω από το σπίτι που βρισκόταν, σκοτώνοντας 11 άτομα και τραυματίζοντας άλλους έξι.

Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, αναφέρουν πως ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά, ενώ οι τραυματίες - μεταξύ των οποίων και αστυνομικός - έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία στην Τσετινιέ και την Ποντγκόριτσα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες. Ο δράστης, μετά το μακελειό και κατά την επέμβαση της αστυνομίας, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τραγωδία στην πρόσφατη ιστορία του Μαυροβουνίου. Στις 3 Ιουνίου 1992, ο Kosta Damjanović σκότωσε 9 ανθρώπους στο χωριό Pušonjski Do.

Πηγή; protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

Είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο ΓΓ των ΗΕ το κρίνει να συμμετάσχουμε σε διευρυμένη διάσκεψη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβεί στον χώρο διεξαγωγής της συνάντησης του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν..

BEST OF TOTHEMAONLINE