Σοκ στο Χαλάνδρι: Νεκρή 8χρονη από θερμοπληξία – Την είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο

Σοκ στο Χαλάνδρι: Νεκρή 8χρονη από θερμοπληξία – Την είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ένας περαστικός είδε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο και κατάλαβε ότι δεν αντιδρούσε. Κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από θερμοπληξία.

Οι γονείς του κοριτσιού, ένας 27χρονος Ρομά και μία 29χρονη Ρομά συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και ερευνάται τώρα πώς το παιδί βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και πόσες ώρες ήταν εκεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE