Σοκ στο Χαλάνδρι: Νεκρή 8χρονη από θερμοπληξία – Την είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο

Σοκ στο Χαλάνδρι: Νεκρή 8χρονη από θερμοπληξία – Την είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ένας περαστικός είδε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο και κατάλαβε ότι δεν αντιδρούσε. Κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από θερμοπληξία.

Οι γονείς του κοριτσιού, ένας 27χρονος Ρομά και μία 29χρονη Ρομά συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και ερευνάται τώρα πώς το παιδί βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και πόσες ώρες ήταν εκεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE