Αυτή είναι η πιο τολμηρή Κύπρια παρουσιάστρια! Ποζάρει και φωτογραφίζεται παρέα με ένα τεράστιο πύθωνα

Αυτή είναι η πιο τολμηρή Κύπρια παρουσιάστρια! Ποζάρει και φωτογραφίζεται παρέα με ένα τεράστιο πύθωνα

Ως σύγχρονη Εύα που είναι έτοιμη να δαγκώσει το μήλο στην παρουσία ενός τεράστιου πύθωνα φωτογραφίζεται η γνωστή παρουσιάστρια από την Πάφο Τζούλια Χατζηδημητρίου.

Η Τζούλια, ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σέξι, έχοντας φανατικό κοινό σε όλη την Κύπρο καθηλώνει στην κυριολεξία με τη φωτογράφισή της προσπαθώντας να δαγκώσει το μήλο σαν σύγχρονη «Εύα στον Παράδεισο» με τον τεράστιο πύθωνα να σέρνεται κυριολεκτικά στο σώμα της.

Εντυπωσιακό φωτογραφικό αποτέλεσμα που χωρίς υπερβολή κόβει την ανάσα. Η Τζούλια εργάστηκε για σειρά χρόνων ως παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση και ο κόσμος της Πάφου την θυμάται ιδιαίτερα από το πέρασμά της από το Κανάλι Ωμέγα, το PAFOS TV ενώ το κοινό παγκύπρια την απόλαυσε μέσα από την συχνότητα του Καναλιού ΕΞΤΡΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

11719877_641671029300611_1341749835_n

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.