Ετοιμάζει «βόμβα» η Ανόρθωση! Έρχεται Βραζιλιάνος που έπαιξε απέναντι σε Ρονάλντο και Μέσι

Ετοιμάζει «βόμβα» η Ανόρθωση! Έρχεται Βραζιλιάνος που έπαιξε απέναντι σε Ρονάλντο και Μέσι

Η στήλη που υπογράφει ο «Αιχμηρός» στο ThemaSports.com σας έχει φρέσκο νέο που θα κάνει τους φίλους ομάδας από την Κύπρο να αρχίσουν... έρευνα για να μάθουν λεπτομέρειες!

Έχουμε και λέμε. Το όνομα του είναι João Victor de Albuquerque Bruno, γνωστός ως Ζοάο Βίκτορ και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Αιχμηρού» είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με την Ανόρθωση.

Ο 26χρονος Βραζιλιάλος, αγωνίζεται ως «κόφτης» και έχει αφήσει το στίγμα του στην Μαγιόρκα, στην οποία αγωνίζεται από το 2010. Έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι της Primera Division και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE