Προσοχή! Έκλεισαν δρόμοι στη Λευκωσία – Μετατράπηκαν σε λίμνες

Προσοχή! Έκλεισαν δρόμοι στη Λευκωσία – Μετατράπηκαν σε λίμνες

Μεγάλη διαρροή νερού παρατηρήθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σε Κεντρικό Αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας στη Λεωφόρο Μουσείου, στη συμβολή μεταξύ του Αρχαιολογικού Μουσείου και του Κτιρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή.

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας, όπως είπε ο κ. Γιωρκάτζης, ανταποκρίθηκε άμεσα και εργάζεται πυρετωδώς για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Η Λεωφόρος Μουσείου θα παραμείνει κλειστή σήμερα και προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και αν είναι δυνατόν, να αποφεύγουν το σημείο αυτό για σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί.

Ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε πως μπορεί να παρατηρηθεί προσωρινό πρόβλημα υδροδότησης στην περιοχή Αγίου Παύλου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες παρέπεμψε στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».