Συλλυπητήρια Αβέρωφ για τον χαμό του Α. Ευσταθίου - «Πολέμησε για ελευθερία και ανεξαρτησία στην πρώτη γραμμή του αγώνα»

Συλλυπητήρια Αβέρωφ για τον χαμό του Α. Ευσταθίου - «Πολέμησε για ελευθερία και ανεξαρτησία στην πρώτη γραμμή του αγώνα»

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αυγουστή Ευσταθίου, έστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Είναι με μεγάλη θλίψη που ενημερώθηκα για τον θάνατο του Αυγουστή Ευσταθίου, του «Ματρόζου» της ΕΟΚΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Αυγουστής Ευσταθίου - Πολέμησε στο πλευρό του Αυξεντίου

Ο ευπατρίδης Αυγουστής Ευσταθίου, ο συμπολεμιστής του Γρηγόρη Αυξεντίου, πολέμησε καταθέτοντας στην πρώτη γραμμή του αγώνα τις αρχές και τα ιδανικά για ελευθερία και ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Τις πανανθρώπινες αξίες που τον ακολούθησαν και τις οποίες υπηρέτησε πιστά σε όλη του τη ζωή.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE