Καλά νέα από την Ουκρανία - Αναχώρησε από την Οδησσό το πρώτο πλοίο με σιτηρά - Τι ανακοίνωσε η Τουρκία

Καλά νέα από την Ουκρανία - Αναχώρησε από την Οδησσό το πρώτο πλοίο με σιτηρά - Τι ανακοίνωσε η Τουρκία

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το πρώτο πλοίο που μεταφέρει ουκρανικά σιτηρά ξεκίνησε από το λιμάνι της Οδησσού.

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο Razoni, με σημαία Σιέρα Λεόνε, το οποίο έφυγε από την Οδησσό με προορισμό τον Λίβανο.

Σε ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών αναφέρεται ότι το Razoni μεταφέρει πάνω από 26.000 τόνους καλαμποκιού.

Τα δεδομένα από το σύστημα παρακολούθησης της ασφάλειας των πλοίων στη θάλασσα, έδειξαν ότι το πλοίο έβγαινε αργά από τον ελλιμενισμό του στο λιμάνι της Οδησσού το πρωί της Δευτέρας μαζί με ένα ρυμουλκό.

Το πλοίο αναμένεται να φθάσει στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη, όπου θα επιθεωρηθεί, προτού του επιτραπεί να συνεχίσει την πορεία του, ανέφερε το τουρκικό υπουργείο.

Πηγή: ethnos.gr / φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE