«Συναγερμός» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Email για βόμβες κινητοποίησε τις Αρχές

«Συναγερμός» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Email για βόμβες κινητοποίησε τις Αρχές

Σε «κόκκινο» συναγερμό τέθηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν έφτασε ένα email, το οποίο προειδοποιούσε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε διάφορα σημεία του κτηρίου του αεροδρομίου.

Όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος» τέθηκαν σε συναγερμό, με βασικό σκοπό να γίνει ο έλεγχος χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία του αεροδρομίου και χωρίς να προκληθεί ο παραμικρός πανικός.

Ο άγνωστος, στο email που έστειλε στο αεροδρόμιο, ανέφερε ότι οι βόμβες είναι τοποθετημένες μέσα σε 12 πλαστικές σακούλες, ότι έχουν χρονοδιακόπτη και ότι στέλνουν το συγκεκριμένο email για να μην υπάρξουν τραυματίες.

Όπως ακριβώς προβλέπουν τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, οι αστυνομικοί ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία, χωρίς να δημιουργούν την εικόνα του πανικού, για να λήξει ομαλά όλη αυτή η επιχείρηση, καθώς όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για φάρσα κάποιου που θα ήθελε να προκαλέσει ένταση και αναταραχή.

Μάλιστα, στο email που εστάλη, ο άγνωστος ανέφερε ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε ένδειξη συμπαράστασης στο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Τώρα, οι αρχές του αεροδρομίου ερευνούν ποιος ήταν ο αποστολέας του συγκεκριμένου μηνύματος.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE