Μητρώο γυμναστών: Σε λειτουργία διαδικτυακή πλατφόρμα για εγγραφή πτυχιούχων

Μητρώο γυμναστών: Σε λειτουργία διαδικτυακή πλατφόρμα για εγγραφή πτυχιούχων

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) θα θέσει αύριο, 29 Ιούλιου, σε λειτουργία τη διαδικτυακή πλατφόρμα για την εγγραφή πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Μητρώο Γυμναστών.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή για τους ενδιαφερόμενους/ες για περίοδο δύο μηνών, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Δικαίωμα να εγγραφούν στο Μητρώο Γυμναστών, με βάση το σχετικό Νόμο «Ο περί Εγγραφής Γυμναστών Νόμος του 1995 - Ν. 17(Ι)/95», έχουν όλοι/ες οι πτυχιούχοι τετραετούς φοίτησης, που κατέχουν τίτλο σπουδών πανεπιστημίου ισοδύναμο με το πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για εγγραφή στο Μητρώο Γυμναστών βρίσκονται στην Ιστοσελίδα του Μητρώου: https://mitroo-gymnaston.moec.gov.cy/

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE