Ρυμουλκά οχημάτων: Περιορισμοί στη χρήση αναλαμπόντων φανών από οδηγούς - Ποιο το πρόστιμο

Ρυμουλκά οχημάτων: Περιορισμοί στη χρήση αναλαμπόντων φανών από οδηγούς - Ποιο το πρόστιμο

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι από τις 24 Ιουνίου, 2022, έχει τροποποιηθεί ο Κανονισμός 50 των βασικών περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεων Κανονισμών.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του Κανονισμού, όλα τα οχήματα τα οποία είναι εγγεγραμμένα για σκοπούς ρυμούλκησης ακινητοποιημένων οχημάτων ή οχημάτων που έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη, θα πρέπει να διατηρούν αναμμένο έντονο κίτρινο αναλάμποντα φανό, ορατό προς όλες τις κατευθύνσεις, ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο οδικό σημείο όπου βρίσκεται το όχημα που ρυμουλκείται και ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και εκφόρτωσής του στο ρυμουλκό όχημα.

Σημειώνεται ότι, παραβίαση της νέας νομικής διάταξης ρυθμίζεται εξωδίκως με το χρηματικό ποσό των €50.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.