Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε περαστικούς στη Λευκωσία - Του φόρεσαν χειροπέδες

Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε περαστικούς στη Λευκωσία - Του φόρεσαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 26χρονο αφρικανικής καταγωγής πέρασαν σήμερα (22/7) μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας.

Δύο γυναίκες προέβησαν σε καταγγελία το πρωί της Παρασκευής εναντίον προσώπου που φαίνεται να επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα δημόσια σε περιοχή της Έγκωμης.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν το εν λόγω πρόσωπο το οποίο συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE