Τούνη – Αλεξάνδρου: Έπεσε το πέπλο μυστηρίου γύρω από τα follow –  Η δημοσίευση και το repost – Δείτε φωτογραφίες

Τούνη – Αλεξάνδρου: Έπεσε το πέπλο μυστηρίου γύρω από τα follow –  Η δημοσίευση και το repost – Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος σχολίων και αντιδράσεων προκάλεσε η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό όμως που ήταν το φλέγον ζήτημα των ημερών, ήταν γιατί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν βρισκόταν πουθενά σε stories, δημοσιεύσεις ακόμα και στα follow, κάτι που πυροδοτούσε τις φήμες για ένα επικείμενο χωρισμό.

Ένα στόρυ της Ιωάννας, όμως, ήρθε για να δώσει τέλος σε αυτούς που τους ήθελαν χωριστά, αφού η ίδια ανέβασε βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλιστα αυτός το έκανε repost.

Τα follow επέστρεψαν

Εκτός από την εμφάνιση του Δημήτρη στο στόρυ της Ιωάννας Τούνη, την επανεμφάνιση τους έκαναν και τα follow,αφού πλέον βλέπουμε να ακολουθούν ο ένας τον άλλο ξανά.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE