Καταζητείται ο 26χρονος Χαράλαμπος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Καταζητείται ο 26χρονος Χαράλαμπος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία υπόπτου που καταζητείται σχετικά με τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Σάββα, 26 ετών, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος καταζητούμενος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διάρρηξης καταστημάτων, από όπου κλάπηκαν χρηματικά ποσά, καθώς και σε δύο άλλες υποθέσεις κλοπής χρημάτων. Οι διαρρήξεις και κλοπές διαπράχθηκαν κατά τον Ιούλιο, 2022, στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE