Τυλίχτηκε στις φλόγες μεζονέτα στην Πάφο

Τυλίχτηκε στις φλόγες μεζονέτα στην Πάφο

Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τρίτης σε μεζονέτα στην περιοχή της Έμπας της επαρχίας Πάφου .

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας μετά την εκδήλωση φωτιάς σε μεζονέτα στην Έμπα επί της οδού Αγίου Λαζάρου στην σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους με τυλιχτήρα νερού και αναπνευστικές συσκευές . Όπως διαφάνηκε η φωτιά ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο της μαιζονέτας στον πρώτο όροφο του διώροφου κτιρίου. Στην κατοικία διέμεναν έξι αλλοδαπά πρόσωπα τα οποία δεν έπαθαν τίποτα, ωστόσο από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην τοιχοποιoία, στην βαφή του κτιρίου, και ένα υπνοδωμάτιο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το ύψος των ζημιών στο παρών στάδιο δεν έχει υπολογιστεί. Επίσης ο ιδιοκτήτης της μεζονέτας προς το παρών στάδιο δεν έχει εντοπιστεί.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται η φωτιά να προκλήθηκε από αναμμένο κερί αφού στην μεζονέτα δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE