Βανδή και Μπισμπίκης για σουβλάκια και μπίρες στη Χαλκίδα - Δείτε βίντεο

Βανδή και Μπισμπίκης για σουβλάκια και μπίρες στη Χαλκίδα - Δείτε βίντεο

H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει από κοντά την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι αχώριστοι και όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ακολουθεί ο ένας τον άλλον.

Μετά την παράσταση, το ζευγάρι δείπνησε παρέα με άλλους ηθοποιούς. Σύμφωνα με το eviazoom, το δείπνο περιλάμβανε σουβλάκια και μπύρες.

Το story της Βανδή

Σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή, ποζάρει με τον αγαπημένο της, αλλά και με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου που επισκέφτηκαν.

«Χειμώνα ονειρευόμουν να έρθουμε και τελικά ήρθαμε κατακαλόκαιρο! Να φάμε από τα χεράκια της Ακτίδας», έγραψε στο στιγμιότυπο η τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE