ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρνείται την αστυνομική φρουρά ο Χριστοδουλίδης - Όχι και από Μαυρογιάννη

Αρνείται την αστυνομική φρουρά ο Χριστοδουλίδης - Όχι και από Μαυρογιάννη

Αρνητική απάντηση για να του παραχωρηθεί αστυνομική φρουρά έδωσε ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλίδης αρνείται την φρουρά, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς θεωρεί πως δεν την χρειάζεται.

Όχι απάντησε και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, καθώς σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει ότι: «η απόφαση για παραχώρηση φρουράς, ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλίας της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση των σχετικών κινδύνων. Συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, η απόφασή μου είναι να μην κάνω χρήση της δυνατότητας αυτής που μου παρέχεται».

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η παραχώρηση φρουράς στους υποψήφιους για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Η πρόταση κατατέθηκε από την Υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων της Αστυνομίας, έκρινε πως οι δυο υποψήφιοι ενδεχομένως να διατρέχουν κίνδυνο και έτσι εισηγήθηκε τη παραχώρηση αστυνομικής συνοδείας στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Ακολούθως ο Αρχηγός μετέφερε την συγκεκριμένη πρόταση στην Υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία την κατάθεσε στο Υπουργικό Συμβούλιο και στην συνέχεια εγκρίθηκε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top