Aστυνομική φρουρά για Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη - Εγκρίθηκε από το Υπουργικό

Aστυνομική φρουρά για Χριστοδουλίδη  και Μαυρογιάννη - Εγκρίθηκε από το Υπουργικό

Εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η παραχώρηση φρουράς στους υποψήφιους για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση κατατέθηκε από την Υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων της Αστυνομίας, έκρινε πως οι δυο υποψήφιοι ενδεχομένως να διατρέχουν κίνδυνο και έτσι εισηγήθηκε τη παραχώρηση αστυνομικής συνοδείας στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Ακολούθως ο Αρχηγός μετέφερε την συγκεκριμένη πρόταση στην Υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία την κατάθεσε στο Υπουργικό Συμβούλιο και στην συνέχεια εγκρίθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο υποψήφιοι θα έχουν την συνοδεία δυο Αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE