Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση του 43χρονου που συνελήφθη για ξυλοδαρμό αλλοδαπής που φαίνεται να κρατούσε βρέφος στην αγκαλιά της και άλλων ατόμων μετά από το σάλος που ξέσπασε με κυκλοφορία σχετικού βίντεο.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία όπου εξασφαλίστηκε συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα για καταχώρησή της στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, υ υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο με την ολοκλήρωση της προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43 ετών συνελήφθει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Περί της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο, τον Περί της Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Νόμο, επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και απειλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE