Διπλή τραγωδία στην Πάφο – Έτσι ανατράπηκε η θεριστική μηχανή – Σοκάρει φωτογραφία από το σημείο

Διπλή τραγωδία στην Πάφο – Έτσι ανατράπηκε η θεριστική μηχανή – Σοκάρει φωτογραφία από το σημείο

Διπλή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (11/07) στο χωριό Στρουμπί της Πάφου.

Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα θεριστική μηχανή καταπλάκωσε τον χειριστή της Νίκο Δημοσθένους 53 ετών από το χωριό Ίννια και τον 62χρονο Πανικο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία και το τμήμα επιθεώρησης εργασίας ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο Στρουμπιού- Καθηκα φορτωμένος με τα σιτηρά που είχε θερίσει, το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Είναι άγνωστο ακόμη εάν ο τελευταίος βρισκόταν πάνω στο όχημα ή έξω από αυτό.

Ο 62χρονος εντοπίσθηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ ο χειριστής της θεριστικής μηχανής βρέθηκε κάτω από την μηχανή και χρειάσθηκε να απεγκλωβισθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE