Διπλή τραγωδία στην Πάφο: Συγκλονίζουν οι συνθήκες του θανατηφόρου - Η θεριστική μηχανή τους καταπλάκωσε και τους δύο

Διπλή τραγωδία στην Πάφο: Συγκλονίζουν οι συνθήκες του θανατηφόρου - Η θεριστική μηχανή τους καταπλάκωσε και τους δύο

Διπλή τραγωδία στο χωριό Στρουμπί της Πάφου.

Λίγο μετα τις 3 το απόγευμα θεριστική μηχανή καταπλάκωσε τον χειριστή της Νίκο Δημοσθένους 53 χρόνων από το χωριό Ίννια και τον 62χρονο Πανικο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία και το τμήμα επιθεώρησης εργασίας ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο Στρουμπιού- Καθηκα φορτωμένος με τα σιτηρά που είχε θερίσει, το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Είναι άγνωστο ακόμη εάν ο τελευταίος βρισκόταν πάνω στο όχημα ή έξω από αυτό. Ο 62χρονος εντοπίσθηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ ο χειριστής της θεριστικής μηχανής βρέθηκε κάτω από την μηχανή και χρειάσθηκε να απεγκλωβισθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE