Μιλάτε στο FB με την πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο; Την πατήσατε! Με αθκιασερό χάκερ τα λέτε…

Μιλάτε στο FB με την πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο; Την πατήσατε! Με αθκιασερό χάκερ τα λέτε…

Νομίζεις ότι συνομιλεί μαζί σου στο Facebook μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Μπρούσκο»; Κάνεις λάθος, αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια, εδώ και τέσσερις μήνες έχει πέσει θύμα χάκερ!

«Θέλω να σας ενημερώσω οτι εδώ και τέσσερις μήνες, ίσως και παραπάνω, ο λογαριασμός μου στο FΒ έχει παραβιαστεί. Κάποιος/α που προφανώς δεν είχε κάτι άλλο να ασχοληθεί, θεώρησε ενδιαφέρον να έχουμε μαζί αυτό το προφίλ και εν αγνοία μου να συνομιλεί και να απαντά στους διαδικτυακούς μου φίλους σαν να είμαι εγώ», έγραψε η Αναστασία Δρακά στη σελίδα της.

Η χορογράφος - ηθοποιός, που αντιλήφθηκε τυχαία (λίγο καθυστερημένα βέβαια) την παραβίαση και σκοπεύει να πάρει τα μέτρα της, συνέχισε: «μηνύματα ή συζητήσεις που ενδεχομένως να έχετε κάνει σε αυτό το προφίλ δεν έχουν καμία σχέση με εμένα! Ζητώ συγγνώμη προσωπικά και θα επιληφθώ του θέματος. Ευχαριστώ».

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE