Σήμερα η νεκροτομή του 27χρονου ΣΥΟΠ Παναγιώτη - Χαρίζει ζωή με το θάνατο του

Σήμερα η νεκροτομή του 27χρονου ΣΥΟΠ Παναγιώτη - Χαρίζει ζωή με το θάνατο του

Σήμερα αναμένεται να διενεργεθεί η νεκροτομή γύρω στις 17:00 το απόγευμα επι της σορού του 27χρονου ΣΥΟΠ καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η οικόγενεια του αδικοχαμένου 27χρονου αποφάσισε να χαρίσει τα όργανα του παιδιού τους , προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους του. Εφτασε ήδη στην Κύπρο η ειδική επιτροπή από την Ελλάδα για αξιολόγηση των οργάνων, ώστε, αν κριθούν κατάλληλα, να αρχίσουν οι διαδικασίες των μεταμοσχεύσεων. 

Η κηδεία του Παναγιώτη θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE