«Μίλησε» η νεκροτομή του 35χρονου νοσηλευτή Γιώργου Κορωνίδη – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 35χρονου νοσηλευτή Γιώργου Κορωνίδη – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 35χρονου, Γιώργου Κορωνίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαία σύγκρουση στο Παραλίμνι την Τετάρτη, 29 Ιουνίου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, καθώς επίσης και κάταγμα σπονδυλικής στήλης.

Υπενθυμίζουμε πως, ο άτυχος 35χρονος ήταν νοσηλευτής στο επάγγελμα και έχασε τη μάχη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα 36χρονης.

Η 36χρονη στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον χώρο διαμονής της, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας του 35χρονου με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος.

Στην 36χρονη οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/06) υπέκυψε στα τραύματα του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE