Noσηλευτής ο άτυχος Γιώργος Κορωνίδης - Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Παραλίμνι

Noσηλευτής ο άτυχος  Γιώργος Κορωνίδης - Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Παραλίμνι

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, καθώς έχασε τη ζωή του ο 35χρονος Γιώργος Κορωνίδης, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος ήταν νοσηλευτής στο επάγγελμα και έχασε τη μάχη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα 36χρονης.

Όπως πληροφορούμαστε, η 36χρονη στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον χώρο διαμονής της, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας του 35χρονου με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά. Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος.Στην 36χρονη οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE