Απειλεί με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα

Απειλεί με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα

Με κλείσιμο των πρατηρίων βενζίνης των μελών του απειλεί ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα μετά και την απόφαση των προμηθευτών πετρελαιοειδών να μειώσουν το χρονικό περιθώριο αποπληρωμής.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης στα κατεχόμενα αρνήθηκαν να αγοράσουν αποθέματα από την εταιρεία K-Pet με αποτέλεσμα η εν λόγω εταιρεία να συμπεριφερθεί εκδικητικά δημιουργώντας πρόβλημα στον τρόπο αγοράς πετρελαιοειδών.

Σε χθεσινή συνάντηση πρατηριούχων της εταιρείας K-Pet αναφέρθηκε ότι η αποπληρωμή της αγοράς πετρελαιοειδών θα μειωθεί από 21 ημέρες σε 7 ημέρες.

Αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση όπως ληφθούν μέτρα συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος πρατηρίων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE