Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος: Θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος: Θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που νοσεί εξαιτίας του ιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος είχε νοσήσει τον Νοέμβριο του 2020.

Παραμένει ασυμπτωματικός

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Yπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου του κοροναϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE