Έκκληση για ζευγάρι με βρέφος που κοιμάται σε πάρκο στη Λεμεσό - «Αρκετά ταλαιπωρημένοι , ίσως χρειάζονται ιατρική βοήθεια»

Έκκληση για ζευγάρι με βρέφος που κοιμάται σε πάρκο στη Λεμεσό -  «Αρκετά ταλαιπωρημένοι , ίσως χρειάζονται ιατρική βοήθεια»

Πολίτες παρατήρησαν ζευγάρι με βρέφος να κοιμάται σε πάρκο στη Λεμεσό.

Σε πάρκο κοντά στο ταχυδρομείο Λεωφόρου στην Λεμεσό κοιμάται ένα ζευγάρι με ένα μωρό. Μέσα απο την σελίδα "Εθελοντές Κύπρου" έγινε έκκληση οποίος τους εντοπίσει να επικοινωνήσει με την ομάδα, καθώς το Γραφείο Ευημερίας είναι ήδη ενημερωμένο και πρόκειται να τους εξασφαλίσει προσωρινή στέγη. Οπως ανέφεραν πολίτες που τους είδαν, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένοι και πιθανόν να χρειάζονται ιατρική βοήθεια. 

Αυτούσια η ανάρτηση , μια εκ των διαχειριστών της ομάδας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE