Περιμένουν τα πιο... βαριά χαρτιά - Υποψήφιος ο Πέτρου για το τέρμα

Περιμένουν τα πιο... βαριά χαρτιά - Υποψήφιος ο Πέτρου για το τέρμα

Η ανακοίνωση της μετεγγραφής Φέλιξ Βα, ήταν αναμενόμενη. Οι οπαδοί των πρωταθλητών, περιμένουν τα πιο… βαριά χαρτιά. Ο Αγκολέζος διεθνής εξτρέμ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Όσον αφορά τις επόμενες προσθήκες, βασικά υπάρχει προτεραιότητα για τρεις θέσεις. Για κεντρικό αμυντικό, για κεντρικό χαφ και για κεντρικό επιθετικό.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE