«Άκουσε» την ποινή του - Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του

«Άκουσε» την ποινή του - Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα 21.06.2022, σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης μέχρι 11 έτη σε άνδρα ο οποίος κρίθηκε ένοχος στις 30 Μαΐου, 2022 σε κατηγορίες που αφορούσαν αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια, με θύμα την ανήλικη θυγατέρα της συμβίας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου, η ανήλικη ήταν 9 ετών περίπου κατά την περίοδο διάπραξης των αδικημάτων μεταξύ 2017 και Μαΐου του 2019.

Όπως αναφέρεται, κατά την επιβολή της ποινής, τονίστηκε η ανάγκη αποτρεπτικότητας λόγω της έξαρσης του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, των οποίων η κακοποίηση εμπεριέχει την αποδόμηση της ιερής ανηλικότητας σε πρώιμα χρόνια, με την κακοποίηση να συνεφέλκει όλες τις διαστάσεις της ζωής τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE