Πρωτοβουλία «Αμμόχωστος για την Κύπρο»: Ανακοίνωσε στήριξη στην υποψηφιότητα Αχιλλέα Δημητριάδη

Πρωτοβουλία «Αμμόχωστος για την Κύπρο»: Ανακοίνωσε στήριξη στην υποψηφιότητα Αχιλλέα Δημητριάδη

Την υποστήριξη της προς την υποψηφιότητα Αχιλλέα Δημητριάδη για την προεδρία της Δημοκρατίας «ως πραγματικά ανεξάρτητης και με πλήρες πρόγραμμα» εξέφρασε σήμερα η Πρωτοβουλία «Αμμόχωστος για την Κύπρο».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η απόφαση για τη στήριξη Αχιλλέα Δημητριάδη ανακοινώθηκε ύστερα από συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Πρόεδρος με την ηγεσία της Πρωτοβουλίας στο Πολιτικό Γραφείο του στη Λευκωσία.

Μιλώντας μετά τη συνάντηση, ο Α. Δημητριάδης εξέφρασε τη χαρά και την τιμή που αισθάνεται για το γεγονός ότι θα συμπορευθεί με την Πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι “το Βαρώσι είναι για τον ίδιο ο φάρος της λύσης γιατί αν σβήσει η Κύπρος θα πέσει στα βράχια της διχοτόμησης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE