ΑΚΕΛ: «Σηκώνει το γάντι» από τον Πετρίδη - «Καλύτερα ν’ αφήσει τις υποδείξεις και να επικεντρωθεί στην ουσία»

ΑΚΕΛ: «Σηκώνει το γάντι» από τον Πετρίδη - «Καλύτερα ν’ αφήσει τις υποδείξεις και να επικεντρωθεί στην ουσία»

«H κυβέρνηση έχει εθιστεί στους μονολόγους και δεν αντέχει πλέον την αλήθεια», απαντάει στον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη το μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. ΑΚΕΛ και Επικεφαλής του Τομέα Οικονομίας Χάρης Πολυκάρπου.

Συνεχίζοντας την αντιπαράθεση, δήλωσε πως: «τα οικονομικά που ξέρει ο κ. Πετρίδης και η κυβέρνηση του Συναγερμού, τα ζει στο πετσί της η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας. Είναι η ακρίβεια οι χαμηλοί μισθοί, τα δάνεια, το διαλυμένο κοινωνικό κράτος, το κλείσιμο του Συνεργατισμού, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Καλύτερα λοιπόν ν’ αφήσει τις υποδείξεις στο ΑΚΕΛ και να επικεντρωθεί έστω και τώρα στην ουσία. Από αυτά ο ίδιος μπορεί να διδαχθεί πολλά».

Σημείωνεται πως είχε προηγηθεί δήλωση του κ. Πολυκάρπου στην οποία απάντησε με γραπτή δήλωση ο Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Τι συζήτησαν

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενόψει των επικείμενων επαφών στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.