Κίμπρις Ποστασί: Ενδιαφέρον Νιγηριανών για νέο «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα

Κίμπρις Ποστασί: Ενδιαφέρον Νιγηριανών για νέο «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα

Στο ενδεχόμενο της ίδρυσης νέου «πανεπιστημίου» στα κατεχόμενα από Νιγηριανούς επενδυτές, αναφέρονται δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Οπως μεταδίδει το ΓΤΠ η «Κίμπρις Ποστασί» γράφει ότι στην κατεχόμενη Κύπρο φοιτούν περίπου 13.200 «φοιτητές» από τη Νιγηρία. Ο συγκεκριμένος υψηλός αριθμός «φοιτητών» «αυξάνει την όρεξη των Νιγηριανών επενδυτών για να ιδρύσουν πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα.

Στο δημοσίευμα προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι «είναι αναγκαία η συζήτηση των πολιτικών διαστάσεων και των πολιτικών συνεπειών του θέματος των Νιγηριανών φοιτητών που διαθέτουν έναν σύλλογο με το όνομα «Vois Cyprus» στα κατεχόμενα, οποίος βρίσκεται υπό την καθοδήγηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κυπριακή Δημοκρατία και της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ)».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE