ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται 2 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται 2 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Τη φωτογραφία και στοιχεία δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 26 και 25 ετών, που καταζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους Beraiah Emeka Oriahi, ημερομηνία γέννησης 01/03/1996, και Onykekachukwu Onih, ημερομηνία γέννησης 28/03/1997, και οι δύο από Νιγηρία, κάτοικοι Κύπρου, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, 10 Ιουνίου, 2022, στην Αγία Νάπα, οι δύο καταζητούμενοι ύποπτοι, μαζί με τον 21χρονο συλληφθέντα, φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον ομοεθνή τους, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια φέρονται να έκλεψαν από το θύμα της επίθεσης, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, μία αλυσίδα λαιμού, προσωπικά έγγραφα, και ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά την επίθεση ο 21χρονος συλληφθέντας φέρεται να είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE