Αιτητής ασύλου περιλούστηκε με βενζίνη – Ζητούσε πίσω το διαβατήριό του για να φύγει από την Κύπρο

Αιτητής ασύλου περιλούστηκε με βενζίνη – Ζητούσε πίσω το διαβατήριό του για να φύγει από την Κύπρο

Τρόμο σκόρπισε αιτητής ασύλου σήμερα το πρωί αφού λούστηκε μικρή ποσότητα βενζίνης έξω από το Τμήμα Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης στη Λευκωσία.

Στη συνέχεια, καθώς παρατήρησε εγκαύματα από το καύσιμο σε μέρος το σώματός του, μετάνιωσε για την πράξη του.

Ο 26χρονος νεαρός με καταγωγή από αφρικανική χώρα, ζητούσε πίσω το διαβατήριό του που κρατείται από το αρμόδιο Τμήμα που εξετάζει τις αιτήσεις για άσυλο.

Αφού δεν μπορούσε να το λάβει, ενώ βρισκόταν έξω από τα γραφεία του Τμήματος Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης περιλούστηκε με βενζίνη.

Σωτήρια η επέμβαση της Αστυνομίας, που σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εσωτερικών διευθέτησε την επιστροφή του διαβατηρίου στον 26χρονο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE