Λάρνακα: Καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 16χρονος! Συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας- Κρατούσε μαχαίρι ο ανήλικος

Λάρνακα: Καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 16χρονος! Συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας- Κρατούσε μαχαίρι ο ανήλικος

Ένας 16χρονος από τη Δρομολαξιά συνελήφθη τα ξημερώματα από την Αστυνομία για αυτόφωρο αδίκημα αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε επιθετικό όργανο δηλαδή μαχαίρι, ύστερα από καταδίωξη και σύγκρουση με περιπολικό σε δρόμο στο Κίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία καταδίωξε στη περιοχή Κιτίου αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος από τη Δρομολαξιά, ο οποίος καταζητείτο για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Τα μέλη της Αστυνομίας μόλις εντόπισαν το αυτοκίνητο του 16χρονου να κινείται σε δρόμο στο Κίτι, του έκανε σήμα να σταματήσει ωστόσο αυτός συνέχισε να οδηγεί με αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα μεταξύ του περιπολικού της Δύναμης και του πολιτικού αυτοκινήτου.

Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανένας και ο 16χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε επιθετικό όργανο, δηλαδή μαχαίρι.

Τα αδικήματα για τα οποία καταζητείτο ο 16χρονος αφορούσαν οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE