Χρήστος Στυλιανίδης: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Κρούσμα και η Λίνα Μενδώνη

Χρήστος Στυλιανίδης: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Κρούσμα και η Λίνα Μενδώνη

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Όπως επισημαίνει ο υπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα συμπτώματά του είναι ήπια χάρη στον πλήρη εμβολιασμό του.

Ειδικότερα, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Εφαρμόζω τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες».

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη μετά τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Η κ. Μενδώνη είναι πλήρως εμβολιασμένη και έχει ήπια συμπτώματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση η κ. Μενδώνη εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, τις επόμενες ημέρες θα εργάζεται από το σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE