Αναστέλλονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες μέχρι την κηδεία της Ζέτας - Στο Υπουργικό οι αποφάσεις

Αναστέλλονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες μέχρι την κηδεία της Ζέτας - Στο Υπουργικό οι αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης  επικοινώνησε σήμερα το πρωί με μέλη της οικογένειας της Ζέτας Αιμιλιανίδου στα οποία  μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της φίλης, Υπουργού και συνεργάτιδας του.

Σε ό,τι αφορά τα περαιτέρω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας.

Στην αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στην εκλιπούσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν από σήμερα μεσίστιες.

Όλα όσα αφορούν την κηδεία της Υπουργού και τις σχετικές διευθετήσεις, θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE